Apple iPhone 5 accessoires: Welke zijn de moeite waard?

4,346 keer bekeken

Een aantal maanden geleden hebben wij een artikel geschreven over 5 universele telefoonaccessoires. De leverancier die dat artikel mogelijk heeft gemaakt, stelde nog een aantal producten voor ons ter beschikking. In het onderstaande artikel staan enkele voorradige iPhone 5 accessoires beschreven. Net als bij de iPhone 4s is er binnen de kortste keren weer een hele range beschikbaar.

Als eerste zetten we een complete rubriek in de spotlights:

iPhone 5 hoesjes

De meest populaire rubriek voor accessoires zijn natuurlijk de cases. De run op iPhone 5 hoesjes is misschien wel net zo ridicuul als de run op het toestel zelf. Bekende fabrikanten als Belkin, Case-Mate, ACCY en Adapt hebben inmiddels de volledige productlijn in de markt gezet.

Qua bescherming is er dus voor ieder wat wils, voor de mensen die enkel het beeldscherm willen beschermen is er ook goed nieuws:

ZAGG EXTREME Screen InvisibleSHIELD

ZAGG EXTREME Screen InvisibleSHIELD

De hoofdletters in de titel van dit product staan er niet voor niets. ZAGG is een gerenommeerd merk voor screenprotectors, de InvisibleSHIELDS om precies te zijn. Sinds kort voeren ze de EXTREME-versie, een displayfolie die de iPhone 5 niet alleen veilig zal houden van krassen, maar ook schokken zal absorberen. We hebben het zelf nog niet geprobeerd, maar ZAGG beweert met hun reclamecampagne dat zelfs de klap van een hamer het toestel niet kan deren!

Dan nu een praktische accessoire die veel mensen nodig zullen hebben:

Nano Sim Card Cutter

Nano Sim Card Cutter

Dit kleine gereedschap maakt een normale simkaart compatibel met de iPhone 5 door het te verkleinen tot een nano simkaart. Een prima oplossing als je de iPhone 5 los hebt gekocht.

Apple EarPods

Apple EarPods

De originele Apple EarPods zijn natuurlijk ook los te bestellen, ze worden altijd met een iPhone 5 geleverd, maar ze kunnen kapot gaan. Vandaar dat wij het wel de moeite vonden om ook de fraaie EarPods in de schijnwerpers te zetten.

Jabra BT2080 Bluetooth Headset

Jabra BT2080 Bluetooth Headset

Iets wat niet iedereen gebruikt, maar wel immens populair is: Bluetooth headsets. Wij hebben de meest verkochte Jabra gekozen om hier te laten zien. Met een headset als deze kan je discreet bellen en muziek luisteren en dat voor slechts €24,95!

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld