Note-X laptopstandaard Review

10,267 keer bekeken

Note-X laptopstandaard

Laptopstandaards zijn vaak te zwaar en te groot om mee te nemen en meestal slechts te gebruiken met één type laptop. Zie daar de uitvinding van de Note-X laptopstandaard. Het unieke ontwerp van de Note-X biedt via de ergonomische positie een maximaal comfort. De slimme bouw is licht en door het compacte formaat is de Note-X makkelijk mee te nemen.

Vormgeving

De Note-X zet elke laptop automatisch op de juiste ooghoogte. Dat heeft niet alleen positief effect op de houding van de gebruiker, maar ook op de productiviteit. Bovendien heeft de laptop genoeg ruimte om te koelen. De Note-X gaat zo mee in de laptoptas, want ingeklapt is hij slechts 34 cm lang en 7 cm hoog. De Note-X is geschikt voor vrijwel alle gangbare laptops vanaf 14″ en voor diverse ondergronden.

Note-X laptopstandaard

Eigenzinnig design

Het instapmodel van de Note-X is er in gespuitgiet blauw, grijs, wit en zwart. De luxere, gelakte uitvoering is er in elke denkbare kleur, dus ook in een speciale huisstijlkleur voor bedrijven. Alle varianten zijn voorzien van gemakkelijke antislipdopjes en zorgen ervoor dat de laptop stevig op zijn plaats blijft staan. De hellinghoek van de Note-X zorgt voor maximale polsondersteuning en voorkomt onnodige oog- en nekbelasting.

null Pluspunten

- Licht
- Makkelijk mee te nemen in een laptoptas
- Slim design
- Goedkoop

null Minpunten

- Geen

De Note-X is verkrijgbaar vanaf € 9,99. www.note-x.eu

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 7 keer gestemd, gemiddeld 2.71 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld