Logitech introduceert Speaker Lapdesk N550

4,937 keer bekeken

Logitech Speaker Lapdesk N550

Logitech heeft vandaag de Speaker Lapdesk N550 geïntroduceerd. Deze oplossing voor compacte laptops of netbooks voorziet gebruikers in een oogwenk van rijk stereogeluid, comfort en een bioscoopachtige entertainmentervaring voor in de woonkamer.

Twee vliegen in één klap

Ondanks de grote populariteit van laptops en netbooks kleven er ook enkele nadelen aan de compacte apparaten. De twee belangrijkste klachten van gebruikers betreffen de slechte geluidskwaliteit en de warmte die laptops produceren. De Speaker Lapdesk N550 lost beide problemen op.

Van alle gemakken voorzien

De Logitech Speaker Lapdesk N550 is voorzien van, aan weerszijden van de laptop geplaatste, geïntegreerde stereospeakers die rijk, vol stereogeluid produceren. Daarnaast heeft de lapdesk een uit vier lagen opgebouwde warmtewerende constructie. In combinatie met het zachte, ademende air-mesh materiaal maakt dit het gebruik van de laptop direct comfortabeler. De in een hoek oplopende basis van de Logitech Speaker Lapdesk N550 verhoogt het laptopscherm bovendien tot comfortabele kijkhoogte. Ten slotte voorkomen de in de rand van de lapdesk geïntegreerde inklapbare steuntjes dat de laptop gaat schuiven.

Eenvoudige installatie

Logitech’s nieuwste lapdesk is bijzonder gebruiksvriendelijk. Software installeren is niet nodig - simpelweg één kabeltje in de usb-poort van de laptop of netbook steken, is voldoende om de speakers van stroom te voorzien.

De Speaker Lapdesk N550 is de opvolger van de populaire N700. De N550 levert eersteklas geluid en comfort aan gebruikers van laptops tot 14,1 inch, de N700 is bestemd voor laptops tot 16 inch.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Logitech Speaker Lapdesk N550 is naar verwachting vanaf januari 2011 in Nederland verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van €49,99.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld