AOC presenteert ultra dunne monitor

7,276 keer bekeken

AOC e2243Fw

De nieuwe monitorserie van beeldschermspecialist AOC is slechts 12,9 mm dun. De zes breedbeeldmodellen variëren van 47 cm/18,5 inch tot 58,5 cm/23 inch en hebben een beeldverhouding van 16:9. Alle monitoren maken indruk met hun uitstekende beeldkwaliteit, korte responstijd, grote kijkhoek en lage energieverbruik.

Zeer plat ontwerp

De minimalistische modellen in modern wit vallen vooral op door hun platte ontwerp van slechts 12,9 mm. Wat ook opvalt aan deze monitoren, is het feit dat de gebruikelijke knoppen ontbreken. Aanpassingen kunnen gemakkelijk worden aangebracht via de aanraakgevoelige toetsen die zijn geïntegreerd in de voet en die oplichten zodra een vinger in de buurt ervan komt.

Krachtige binnenkant

Of je nu snelle games speelt, de nieuwste actiefilms kijkt of geniet van multimediatoepassingen, de hoge dynamische contrastverhouding (DCR) van 50.000.000:1 en de korte responstijd van slechts 5 milliseconden zorgen altijd voor natuurlijke beelden met veel details, zonder vertraging of beeldschaduwen.

Handig en veelzijdig

Met deze nieuwe serie beeldschermen introduceert AOC ook een innovatief concept voor de voet: door de voet circa 90° te kantelen, transformeert u deze in een handomdraai in een muurhouder. Voor extra comfort kan het scherm 5 graden naar voren of 20 graden naar achteren worden gekanteld. Aangezien deze schermen beschikken over een analoge D-Sub-poort en/of digitale DVI-D-poort (met HDCP), bieden ze een passende aansluiting voor allerlei toepassingen.

Nadruk op het milieu

Alle monitoren worden volledig kwikvrij geproduceerd en de productverpakking is voor 100% recyclebaar. Dankzij de energiebesparende LED-schermtechnologie wordt voldaan aan de huidige milieunormen, zoals ENERGY STAR 5.0 en EPEAT-Silver. Zelfs het model van 58,5 cm/23 inch verbruikt iets minder dan 28 Watt in gebruik, terwijl het stroomverbruik in de stand-by stand bij alle modellen afneemt tot minder dan één Watt.

De nieuwe AOC-monitoren zijn per direct verkrijgbaar.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Prijs vergelijken
     schreef:
    8 November 2010, 16:20

    Ik ben heel erg benieuwd hoe deze er in het echt uitziet! Zal (nog) aan de prijzige kant zijn…


Reageer

Audio & beeld