Ultimate Ears introduceert in-ear headset

6,034 keer bekeken

Ultimate Ears 100

Ultimate Ears heeft vandaag de nieuwe 100 Noise-Isolating Earphones aangekondigd. Deze in-ear headset is verkrijgbaar in vijf verschillende ontwerpen. Elk afzonderlijk ontwerp is gebaseerd op een muziekgenre en de daarbij behorende kleur en artwork.

Of je digitale muziekspeler nu gevuld is met electro beat, hip hop, rock of urban funk, de Ultimate Ears 100 heeft voor iedere muzikale voorkeur wel iets te bieden. Aangezien deze in-earphones zijn getuned door de geluidstechnici die ook de in-earphones van bekende artiesten afstellen, kun je erop vertrouwen dat de weergave van het geluid gepaard gaat met superieure akoestiek.

De Ultimate Ears 100 biedt een effectieve eliminatie van achtergrondgeluid dankzij 24 dB geluidsisolatie en elk setje in-earphones wordt geleverd met oorkussentjes in vier verschillende maten. Hierdoor is het mogelijk om altijd een optimale pasvorm te kiezen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De winkeladviesprijs van (alle variaties van) de Ultimate Ears 100 Noise-Isolating Earphones is € 19,99. De nieuwe Ultimate Ears 100 earphones zijn vanaf september verkrijgbaar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld