Google Nexus One - Web Phone commercial

8,313 keer bekeken

Google Nexus One

Vandaag heeft Google eindelijk de Nexus One officieel ge├»ntroduceerd! De nieuwe Android telefoon van Google waarbij “Web en telefoon samenkomen” is tegelijk verkrijgbaar in een viertal landen, waaronder de VS, voor een prijs van $529 (zo’n 350 euro). In Europa zal het toestel via Vodafone gedistribueerd, maar ook zal het toestel sim-lock vrij verkocht worden via de site van Google zelf.

De Nexus One zal onder andere beschikken over een 3,7-inch widescreen WVGA AMOLED touchscreen (800 x 480 pixels), een 5 megapixels camera met LED flitser, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, HSDPA 7.2Mbps, AGPS en draait op Android 2.1.

Wanneer de supertelefoon van Google in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend, maar bekijk hieronder alvast de commercial! Zijn er al mensen die de Nexus One van plan zijn aan te schaffen?

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Vincent Vega
     schreef:
    24 Augustus 2010, 13:02

    Hoe kan het dat je bij kpn de nexus one nog steeds moet reserveren: http://www.kpn.com/mobiel/alle-telefoons/Google-Nexus-One.prod?default=true&sku=871823 en dat je ‘m bij vodafone al een tijdje gewoon kan bestellen? Gaat er toch gewoon om of ie geleverd wordt in nederland door google?
    Heb geen zin om over te stappen, maar heb ook weer geen zin om een hele tijd op die telefoon te moeten wachten…


Reageer

Audio & beeld