Logitech Speaker Lapdesk N700

6,259 keer bekeken

Logitech Speaker Lapdesk N700

Veel mensen gebruiken een laptop om naar muziek te luisteren, games te spelen of films te kijken. Lekker comfortabel op de bank of zelfs in bed. Alleen weegt het comfort niet altijd op tegen de nadelen. Het is bijvoorbeeld lastig om helemaal in een film op te gaan als het geluid blikkerig is. Logitech introduceert daarom de Logitech Speaker Lapdesk N700, de allereerste laptop accessoire met geïntegreerde stereo speakers, een ingebouwde ventilator en een brede solide basis zodat de laptop stabiel staat, op elke ondergrond.

De Logitech Speaker Lapdesk N700 heeft twee ingebouwde high definition stereo speakers. Het resultaat is een zeer vol geluid met heldere klank en stevige bas. De speakers zijn verbonden met een notebook via een USB kabel.

Vanaf maart 2010 is de Logitech Speaker Lapdesk N700 naar verwachting verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van € 69,99.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

 1. Sabin Schoofs
   schreef:
  28 November 2017, 10:07

  Mijn laptop heeft geen connectie meer met mijn Logitech Speaker Lapdesk N700.
  Wellicht is het stuurapparaat niet meer geïnstalleerd. Hoe kan ik dat terug installeren?
  Met dank,
  Sabin.


Reageer

Audio & beeld