Intel onthult nieuwe Core processors

3,234 keer bekeken

Intel Core i5

Intel heeft vandaag op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zijn nieuwe 2010 Intel Core processorfamilie geïntroduceerd. Deze nieuwe processors bieden intelligente prestaties, onder andere met Intel Turbo Boost Technology voor laptops, desktops en inbouwsystemen. De introductie van de nieuwe Intel Core i7, i5 en i3 valt samen met de komst van Intels nieuwe 32nm productieprocédé dat - voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf - meteen gebruikt wordt voor processors op verschillende prijsniveaus. Ook kunnen hiermee high-definition graphics geïntegreerd worden op de processor.

Deze nieuwe desktop-, mobiele en inbouwprocessors bieden intelligente prestaties voor muziek, gaming, video’s, films, foto’s, social networking en andere veeleisende, alledaagse toepassingen. Daarnaast bieden ultra-dunne laptops met de nieuwe 2010 Intel Core processors een optimale balans tussen prestaties, stijl en een lange batterijlevensduur - terwijl ze minder dan 2 cm dik zijn.

Later dit kwartaal zal Intel de nieuwe 2010 Intel Core processorfamilie op Intel vPro Technology introduceren.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld