Vakantie gadgets

17,741 keer bekeken

Vakantie gadgets

Het is zomer in Nederland en dus gaan een hoop mensen op vakantie. Of het nou kamperen in eigen land is of een rondreis Thailand of Indonesië, er zullen vast een aantal gadgets meegenomen worden.

Gadgetfacts heeft een lijst gemaakt van gadgets die tijdens je vakantie zeer van pas kunnen komen. Zowel dichtbij of ver weg. Wil je inspiratie opdoen en reiservaringen lezen van andere reizigers, kijk dan eens op 27vakantiedagen.nl!

Sun Jar

Sun Jar

Deze Sun Jar slaat overdag zonlicht op waardoor het zondra het donker wordt gaat gloeien! De Sun Jar is niet voorzien van een lichtschakelaar, de ingebouwde sensor zorgt er bij schemering automatisch voor dat de Sun Jar gaat schijnen en bij licht weer uitschakelt. Je kunt de Sun Jar gerust buiten laten staan, want hij is waterdicht. Ideaal voor op de camping of in de tuin. Bestel.nl heeft ‘m voor € 29,90.

BBQ Notebook

BBQ Notebook

Barbecueën hoort bij de zomer en met deze BBQ Notebook bij de hand kun je overal barbecueën waar je maar wilt. Het is een uitklap barbecue die je in enkele seconden uitklapt en neerzet, daarmee is hij meteen ter plekke te gebruiken. Deze meeneem barbecue is ideaal voor in de zomer. Neem hem mee naar het strand, het meer, de camping of tijdens een lange autorit. Klap hem uit wanneer je honger krijgt, steek hem aan en bakken maar! Voor slechts € 39,95 kun je de BBQ Notebook hier bestellen.

Lazy Days Hangmat

Lazy Days Hangmat

Heb je even geen bomen tot je gebruik en wil je even luieren, dan biedt de Lazy Days Hangmat uitkomst. Met deze inklapbare hangmat kun je overal waar je heen gaat zonder moeite je eigen luier plek creëren. Je hoeft geen absurde prijzen te betalen om op het strand een ligstoel te huren, geen zware stoelen mee te tillen voor een beetje comfortabelheid of luchtbedden op te blazen. Het enige wat je hoeft te doen is de Lazy Days Hangmat hier aan te schaffen voor € 99,00.

Reef Rider

Reef Rider

Voor mensen die van actie en avontuur houden, gaat er natuurlijk niets boven lekker op je gemak de diepte in genomen te worden of lekker over zee te razen. Meestal betekent dit dat je toch een jetski of iets dergelijks moet huren, maar nu kun je een betaalbare variant kopen. Met deze onderwaterscooter kom je 3,5 km/uur vooruit in het water of met duiken tot 3 meter diep. Je kunt hem opladen in je auto of op de boot en hij werkt vervolgens 50 minuten. Bestel ‘m voor € 189,95 bij Megagadgets.nl.

iSwim Waterproof iPod Case

iSwim Waterproof iPod Case

Het luisteren naar je favoriete muziek en sporten is een goede combinatie. Behalve tijdens het zwemmen, dat vindt je iPod waarschijnlijk niet prettig. De iSwim Waterproof iPod Case zorgt ervoor dat je dat nu toch kunt doen. Dit transparante tasje zorgt dat je iPod vrij van zand, stof en water blijft! Je kunt ‘m inclusief oordopjes, armband en nekkoord voor € 19,95 bestellen.

USB ventilator

USB ventilator

Als de temperaturen hoog oplopen is een beetje verkoeling wel prettig natuurlijk. Deze tafelventilator heeft de mogelijkheid om te draaien of om een vaste positie aan te houden, daarnaast is de snelheid ook instelbaar. Via Gadgethouse.nl kun je de USB ventilator bestellen voor € 14,95.

PowerPlus LED Zaklamp

Ga je op reis of kamperen, een zaklamp is altijd handig om bij je te hebben. Waar je ook bent, hij geeft altijd een flinke bundel licht. Daarnaast is de zaklamp ook nog eens zeer energiebesparend. Je kunt de zaklamp gebruiken met batterijen, maar je kunt de zaklamp ook zelf opladen. Met de nieuwste 3 fasen generator kun je de zaklamp vrijwel geruisloos roterend opladen. Hij is hier verkrijgbaar voor € 19,95.

Oplaadbare radio

Waar je ook bent, op de camping of op het strand, met deze oplaadbare radio heb je altijd muziek! De Rhino Radio is oplaadbaar door middel van de dynamo of de bijgeleverde AC-lader. Daarnaast is de Rhino ook nog te gebruiken als zaklamp. Dankzij de rubberen behuizing en het robuuste design kan de Rhino tegen een stootje. Hiermee is het een ideale radio voor op reis! Je kunt ‘m hier bestellen voor € 39,95.

Universele reisstekker

Universele reisstekker

Ga je naar het buitenland, dan kan het wel eens lastig zijn met het formaat of de soort stekker. Met deze Universele reisstekker loop je in ieder geval niet meer tegen deze problemen aan, want het past altijd! Hij is lekker klein van formaat (8,5xø4,8 cm) en dus gemakkelijk mee te nemen. Zeker als je voor een langere tijd op reis gaat een aanrader! Je kunt ‘m bij Gadgethouse bestellen voor € 15,95.

Saturn speaker

Boynq Saturn speaker

De Saturn van Boynq is een must have voor iedereen die op reis gaat. Met zijn ronde design en vernuftige werkwijze is het een unieke speaker. Wanneer je de Saturn op een vlak oppervlak zet kan je hem automatisch aan en uitschakelen. Door de de zwaartekracht technologie, schakelt de Saturn zich automatisch uit wanneer deze op zijn rug legt. Je kunt de Saturn speaker hier krijgen voor € 29,95.

Buitenaards kussen Klong

Buitenaards kussen Klong

Als je lang in de auto, bus of in het vliegtuig moet zitten om je vakantieland te bereiken, dan is het wel lekker om even een tukje te doen onderweg. Het Buitenaardse kussen Klong is speciaal gemaakt voor op reis en heeft een heerlijk zacht kussen in de vorm van een buitenaards wezen. De Klong is gemakkelijk mee te nemen en heeft extra zware armen en benen voor perfect comfort. De draagbare knuffel is voor € 39,95 te bestellen.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 4 keer gestemd, gemiddeld 4.75 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Willem
     schreef:
    22 Juli 2009, 8:03

    Die duikbril met camera erin had er ook wel bijgekund!


Reageer

Audio & beeld