Samsung Blu-ray HTIB onthuld

1,701 keer bekeken

Samsung HT-BD3252

Samsung heeft vandaag een nieuw home theater systeem onthuld, de HT-BD3252. De HTIB heeft een 5.1 systeem met draadloze speakers (1,000W) en een Blu-Ray speler voor een prijs van slechts 799 dollar. De HT-BD3252 ondersteund de laatste HD audio codecs als TrueHD en DTS-HD en is tevens voorzien van Auto Sound Calibration technologie. Om het helemaal compleet te maken is de set ook nog te gebruiken als iPod dock. Vanaf augustus verkrijgbaar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

2 Reacties

 1.  schreef:
  22 Juli 2009, 8:04

  ok dat is erg vet!

 2. ooijen
   schreef:
  16 Augustus 2009, 8:42

  hallo
  vette set
  maar wanneer is deze leverbaar in nederland
  want vanaf augustus is alleen in het buitenland

  heb dieverse dealers gebeld en konden mij geen datum bekent maken

  groeten jampy


Reageer

Audio & beeld