iPhone 5 met een QWERTY toetsenbord?

27,251 keer bekeken

Apple iPhone 5?

Er zijn natuurlijk weer heel veel geruchten gaande over de nieuwste generatie iPhones, maar zoals altijd houdt Apple heel strak zijn lippen op elkaar. Maar nu de jaarlijkse terugkerende release-cyclus van Apple eraan komt, wordt het tijd om even een paar van die mooie geruchten op te noemen.

In Taiwan gaat het gerucht rond dat Apple nog steeds aan het piekeren is over het design van de nieuwste iPhone. Apple schijnt drie potentiële prototypes in gedachten te hebben voor de iPhone 5, waaronder eentje met een uitschuifbaar QWERTY toetsenbord. Apple heeft natuurlijk ook gemerkt dat een deel van zijn doelgroep naar de concurrent gaat door het ontbreken van een QWERTY toetsenbord op de iPhone, want touchscreen typen op het mobieltje is niet voor iedereen weggelegd.

Daarnaast zijn er ook nog geruchten dat de nieuwe iPhone veel dunner gaat worden dan de huidige generatie, wat al best dun is. Ook wordt de iPhone 5 uitgerust met een 8 mp camera, zal de batterij een veel langere levensduur hebben en heel misschien wordt de iPhone 5 uitgerust met een 4G modem. Wordt vervolgd!

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...

4 Reacties

  1. athir
     schreef:
    19 April 2011, 10:56

    i think it is a good idea for the tecnology

  2. arhur
     schreef:
    2 Mei 2011, 11:54

    i think it’s not beautiful like the Iphone 3 and the Iphone 4 more.. but it’s not perfect

  3. Doesnt matter Xx
     schreef:
    9 Mei 2011, 21:14

    Uhh ik vind qwerty idd erg fijn en wil gewoon een

    Reactie

    Plaatsen

    Ok

    Bye

    Door

    Iemand

    In

    Nederland


Reageer

1 Trackbacks / Pingbacks

  1. Twitter Trackbacks for Gadgetfacts » Blog Archief » iPhone 5 met een QWERTY toetsenbord? [gadgetfacts.nl] on Topsy.com
Audio & beeld