Android smartphone speciaal voor gamers

4,916 keer bekeken

Sony Ericsson Xperia PLAY

Sony Ericsson heeft drie nieuwe smartphones van de Xperia familie onthuld, waaronder de veel besproken Sony Ericsson Xperia PLAY. Dit is de eerste Android smartphone die is geoptimaliseerd voor het spelen van games omdat hij PlayStation certified is.

Sony Ericsson Xperia pro

Verder zijn de Sony Ericsson Xperia neo en de Sony Ericsson Xperia pro aangekondigd. De Xperia neo en pro zijn voorzien van het reality display dat wordt ondersteund door Sony’s Mobile Bravia Engine en maken 8.1 mpix/HD video mogelijk dankzij Sony’s Exmor R voor fantastische mobiele foto’s, zelfs bij weinig licht. De Xperia pro heeft daarbij een geoptimaliseerd toetsenbord waarmee je snel en makkelijk berichten kan maken en sturen.

De drie toestellen draaien op de laatste versie van Android: versie 2.3 Gingerbread. De Sony Ericsson Xperia arc die eerder dit jaar werd aangekondigd was de eerste van de nieuwe generatie Xperia smartphones die in 2011 wordt aangekondigd.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld