Sony Ericsson introduceert Xperia arc

6,960 keer bekeken

Sony Ericsson Xperia arc

Sony Ericsson onthult vandaag de nieuwe Xperia arc, een smartphone die draait op de nieuwste versie van het Android platform, versie 2.3. De Xperia arc is het eerste toestel binnen een nieuwe generatie Xperia smartphones die in 2011 wordt aangekondigd.

De Xperia arc, die superdun en zeer licht is, meet slechts 8,7mm op haar dunste deel en heeft een groot 4,2 inch multitouchscreen. Het strakke design van de smartphone met een gebogen body is zo ontworpen dat het perfect in de hand van de gebruiker ligt. Het Reality Display met de Mobile Bravia Engine, geeft het scherm uitzonderlijke visuele helderheid en een kristalhelder beeld, wat de algehele entertainmentervaring verbetert. Daarnaast zorgt de Sony’s Exmor R sensor voor mobiel in combinatie met de f/2.4 lens voor het vastleggen van duidelijke foto’s (8.1 megapixel) en HD video’s, zelfs als er weinig licht is. Alle foto’s en video’s kunnen in HD op de televisie in je woonkamer worden gedeeld via de ingebouwde HDMI connector.

De Sony Ericsson Xperia arc is wereldwijd, in geselecteerde markten inclusief Japan, verkrijgbaar tegen het einde van het eerste kwartaal in de kleuren Midnight Blue en Misty Silver.

Sony Ericsson Xperia arc Design video

Sony Ericsson Xperia arc en Bravia video

Sony Ericsson Xperia arc en Bravia video

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...

3 Reacties

  1.  schreef:
    9 Mei 2011, 15:56

    Hoe zet ik azerty op mijn toetsenbord als ik berichten wil schrijven op mijn sony ericsson arc ????

  2. Jens
     schreef:
    9 Juli 2011, 12:15

    Ik zit met dezelfde vraag.. Het is tamelijk vervelend als je een azerty toetsenbord gewoon bent, dat je nu ineens met een qwerty zit.. Hoe kan je dit veranderen?
    Bedankt!

  3. Kris
     schreef:
    21 Juli 2011, 10:05

    Je kan het op azery zetten. als je taal kiest Frans. Maar als de taalvoorspelling aan staat zijn het woord voorspellingen in frans.
    die kan je dan eventueel af zetten


Reageer

Audio & beeld