Sanyo Xacti HD camcorder aangekondigd

1,920 keer bekeken

Sanyo Xacti VPC-SH1

Sanyo heeft een nieuwe full HD camcorder aangekondigd voor de Xacti-lijn, de VPC-SH1. Deze camcorder is volgens Sanyo de kleinste, lichtste (205 gram) en dunste (4,29cm) die er op dit moment in de industrie verkrijgbaar is. In het apparaat vind je een 35mm breedhoeklens waarmee je Full HD video’s kunt opnemen met een 1920 x 1080 pixels resolutie. Verder heeft de VPC-SH1 30x Advanced Zoom en wordt het MPEG-4 AVC / H.264 formaat gebruikt. Vanaf februari kun je deze Xacti camcorder kopen voor een prijs van $399.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld