Liquid Image toont skibril met camera

2,995 keer bekeken

Liquid Image Summit Series

Liquid Image heeft tijdens de CES 2010 ’s werelds eerste skibril met geïntegreerde digitale camera gepresenteerd. De ‘Summit Series Snow Camera Goggle 335′ beschikt over een 5 megapixels breedhoeklens (2560 x 1920) en kan in video mode D1 video (720 x 480) opnemen met 30 frames per seconde.

De skibril heeft 16mb ingebouwd flash geheugen, wat uitbreidbaar is tot 16GB via het microSD / SDHC slot. Dit moet goed zijn voor zo’n 2,200 foto’s of 2 uur aan video. Er zitten grote knoppen op, zodat je de camera makkelijk kunt bedienen met handschoenen aan.

Je zult nog even geduld moeten hebben, want Liquid Image verwacht de Summit Series skibril pas in de zomer van dit jaar op de markt te brengen. De prijs zal rond de $149 liggen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Henk
     schreef:
    11 Januari 2010, 19:09

    Hm geinige skibril en prijs valt behoorlijk mee. Maar is het ook echt een goede bril?

    Wel handig in de zomer lanceren!


Reageer

Audio & beeld