Logitech draadloos toetsenbord

5,617 keer bekeken

Logitech K800

Logitech introduceert vandaag het Wireless Illuminated Keyboard K800, een oplaadbaar toetsenbord met heldere, uiterst nauwkeurige achtergrondverlichting. Het nieuwste Logitech toetsenbord is uitgerust met bewegingssensoren die de achtergrondverlichting alleen inschakelen als het nodig is. Hiermee bespaart het toetsenbord energie. Daarnaast is het toetsenbord ook in staat om de sterkte van de achtergrondverlichting af te stemmen op de hoeveelheid (of gebrek aan) licht in een ruimte.

De achtergrondverlichting van het Wireless Illuminated Keyboard K800 wordt met behulp van lichtsensoren automatisch afgestemd op de lichtomstandigheden in een omgeving. De bewegingssensoren detecteren de handen op het moment dat deze in de buurt van het toetsenbord komen. Vervolgens schakelt de achtergrondverlichting in. Op het moment dat de handen niet meer bewegen of buiten bereik van het toetsenbord zijn, schakelt de verlichting uit. De batterijlevensduur mag er ook zijn, het toetsenbord kan tot tien dagen functioneren voordat de batterij opgeladen moet worden.

De K800 is altijd direct klaar voor gebruik, ook als de batterijen van het toetsenbord leeg zijn. Het toetsenbord wordt namelijk geleverd met een micro-USB kabel. Eenmaal aangesloten wordt het toetsenbord direct opgeladen. Tijdens het opladen is het gewoon mogelijk om het toetsenbord te gebruiken. Dankzij de snelle, flexibele oplaadmogelijkheid, hoeft de batterij nooit vervangen te worden. Opladen is slechts een kwestie van de micro-USB kabel aansluiten en de onboard batterijen zijn binnen de kortste keren volledig opgeladen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 is vanaf september verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van € 99,99.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld