InFocus introduceert nieuwe interactieve projectoren

3,174 keer bekeken

InFocus IN3900

InFocus heeft vandaag haar tweede-generatie interactieve projectoren geïntroduceerd, de IN3914 en IN3916. De projectoren komen met een nieuwe ergonomische LiteBoard pen waarmee gebruikers als leraren, studenten, opleiders en presentatoren interactief met de geprojecteerde beelden om kunnen gaan. Dat kan op ieder oppervlak van een kamer of zaal of op een projectiescherm tot een afstand van 12,2 meter.

Net als een computermuis, controleert de LiteBoard pen de cursor en heeft linker en rechter muisknoppen, een scroll-wiel en een undo-knop. Het werkt op PC’s en Macs en heeft geen speciale software nodig.

Short Throw ontwerp voor flexibel gebruik

De IN3900 serie kan gebruikt worden vanaf een tafel, een media-trolley, wand- of plafond gemonteerde situaties met de mogelijkheid om beelden tot 1,5 meter breed te projecteren met de projector op slechts 0,9 meter afstand. De maximale grootte van het geprojecteerde beeld bedraagt 3,7 meter. De ruimtebesparende short-throw projectoren verminderen schaduwvorming, vooral omdat gebruikers niet vlak voor of naast het scherm behoeven te staan om te kunnen werken. De IN3900 serie projecteert op elk oppervlak met optimale helderheid en kleuren, of er nu op een scherm, whiteboard of licht gekleurde muur wordt geprojecteerd.

Goede geluidskwaliteit

De IN3900-serie wordt geleverd met een best-in-class audio met 20-watt aan stereo geluid, geavanceerde audio processing, een speciale microfoon ingang en de mogelijkheid andere audiobronnen aan te sluiten. Dit krachtige systeem elimineert de noodzaak voor het aansluiten van externe luidsprekers en zorgt ervoor dat iedereen in de zaal duidelijk het geluid van de video of andere bron kan verstaan. De z.g. ‘Voice Over’- mogelijkheid zorgt ervoor dat de stem van de presentator wordt gehoord boven het geluid van audio-tracks of die van tegelijkertijd vertoonde video’s.

Meerdere computers

Beide projectoren kunnen worden verbonden met een PC, Mac en andere videobronnen zoals die vaak worden gebruikt in klaslokalen en vergaderzalen. De IN3916 projector biedt veelzijdige aansluitmogelijkheden zoals USB, HDMI, LAN en RS232. De ‘moderator’-functie zorgt er voor dat maximaal 32 computers op een projector zijn aan te sluiten met behulp van zowel een netwerk als een draadloze verbinding. De moderator heeft de mogelijkheid om via een webpagina alle aangesloten pc’s te bekijken en kan op basis daarvan besluiten welke computer op het scherm wordt geprojecteerd. Overigens kunnen vier computers tegelijkertijd worden geprojecteerd.

Beschikbaarheid

Het model IN3914 (XGA, 1024×768) is per direct beschikbaar en de IN3916 (WXGA, 1280×800) is vanaf volgende maand beschikbaar. De verkoopadviesprijs van model IN3914 bedraagt € 1.199,- en die van de IN3916 € 1.299,-.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld