Logitech onthult oplaadbare speaker dock

7,320 keer bekeken

Logitech S715i

Logitech onthult vandaag de Logitech Rechargeable Speaker S715i, een draagbare iPod- en iPhone speaker dock. De S715i moet garant staan voor een zeer goede geluidskwaliteit dankzij acht custom-tuned drivers. Verder is de speakerdock ook voorzien van twee drie-inch laser getunede neodymium drivers voor een zeer groot middenbereik. Vier twee-inch passieve radiatoren zorgen voor diepe bastonen. Dit alles resulteert in een rijk, gebalanceerd geluid geproduceerd door een zeer compact iPod speakersysteem.

Extra batterijen meenemen als je op weg gaat is niet nodig. De meegeleverde oplaadbare batterij biedt tot acht uur luistertijd alvorens de batterij weer opgeladen moet worden (batterijlevensduur varieert afhankelijk van het gebruik, de instellingen en omstandigheden in de omgeving).

De Logitech Rechargeable Speaker S715i wordt ook geleverd met een draadloze afstandsbediening die direct toegang biedt tot gangbare functies zoals aan-uit, volume, afspelen, pauze, shuffle, overslaan en herhalen. De afstandsbediening werkt tot op een afstand van tien meter. Voor optimaal draagcomfort kan de speakerdock meegenomen worden in meegeleverde draagtas. Deze tas biedt ruimte voor het speakerdock, de stroomadapter en de afstandsbediening.

De Logitech S715i werkt in combinatie met een iPod of iPhone. De speaker is gecertificeerd conform het Made for iPod and Works with iPhone programma. Het ontwerp van de speakerdock werkt dan ook probleemloos met alle iPhone en iPod Universal Dock Connectors – daarmee wordt het gebruik van een tray overbodig.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Logitech Rechargeable Speaker S715i is vanaf augustus verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van € 179,99

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld