InFocus presenteert nieuwe HD-projector

3,208 keer bekeken

InFocus SP8600

De nieuwe InFocus SP8600 projector heeft alles in zich om liefhebbers van grootbeeldprojectie te verleiden. Briljante Full HD resolutie, 1800 lumen lichtopbrengst, uitstekende kleurweergave, haarscherp contrast en een scala aan ingangen voor eenvoudige aansluiting (inclusief 2 x HDMI 1.3 en VGA).

De SP8600 Full HD-projector is compact en licht genoeg om deze eenvoudig te verplaatsen en is bovendien zeer eenvoudig te installeren. De SP8600 biedt levensechte beeldweergave met haarscherp contrast en kleurechtheid, zelfs bij omgevingslicht. Favoriete films, games, sport en tv-programma’s worden levensecht en levensgroot weergegeven in een resolutie van 1080 pixels.

De lichtopbrengst wordt zo geoptimaliseerd dat de output 1800 lumen bedraagt. Door de toepassing van een technologie van Unishape wordt ieder beeld (frame-by-frame) gekalibreerd en zorgt de nieuwste generatie DLP DarkChip DMD voor een indrukwekkende contrastratio van 5000:1. De toegepaste technieken zorgen ervoor dat zwart echt inktzwart is en wit helder wit, met fijn gekalibreerde grijswaarden daar tussenin. De toegepaste DLP performance (data loss prevention) voorkomt het verlies aan data.

Het haarscherpe contrast en kleurweergave van 1,07 miljard kleuren komen uit een high performance kleurenwiel met zes segmenten (RGBCMY) en zorgt de PixelWorks DNX 10-bit video processing voor mooie vloeiende beelden. De hoge kwaliteit lenzen zorgen voor een optimale beeldscherpte en een uniformiteit in helderheid. Dat betekent dat het beeld aan de randen van de projector nagenoeg even briljant en scherp is als in het midden.

De projector biedt een brede throw ratio, zoom- en focusmogelijkheden en een uitgebreid menu om beeldinstellingen aan te passen. Tenslotte beschikt de SP8600 over diverse ingangen als 2 x HDMI 1.3 met kleurdiepte ondersteuning, Component, S-Video, Composite video, VGA en RS232. Deze voorzien in een briljante beeldweergave van een verscheidenheid aan aan te sluiten spelers (Blu-ray, DVD’s), PC’s, gameconsoles en HD satellietontvangers.

De SP8600 werkt nagenoeg geruisloos (26dB). De lamp heeft een lange levensduur (4.000 uur in Eco-stand) genoeg voor het bekijken van zo’n tweeduizend films. Deze eigenschappen - gecombineerd met een briljante video-weergave, het compacte design, het gebruiksgemak en de bijzondere veelzijdige toepasbaarheid - maken deze meest betaalbare home theater projector uit de InFocus-range tot de perfecte introductie in de wereld van grootbeeldprojectie voor een groeiende schare van film-, game- en sportfans. De winkeladviesprijs van de InFocus SP8600 bedraagt € 1.499 excl. btw.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld