Sony Ericsson LiveView aangekondigd

2,356 keer bekeken

Sony Ericsson LiveView

Sony Ericsson heeft vandaag een nieuw accessoire voor Android mobiele telefoons aangekondigd, de Sony Ericsson LiveView. Het apparaatje wordt draadloos aan je toestel gekoppeld via Bluetooth en zorgt ervoor dat je je mobiele telefoon kunt bedienen zonder deze uit je broekzak of handtas te halen.

Het lezen van je sms-berichten, inkomende oproepen en Facebook of Twitter nieuwtjes zie je rechtstreeks op de LiveView. Ook de muziekfuncties, zoals het selecteren van tracks en het aanpassen van het volume kun je bedienen vanaf het micro display. Tevens verschijnen op dit kleine schermpje de afspraken van je agenda en de andere applicaties van de telefoon.

De Sony Ericsson LiveView is compact en kan overal aan vastgemaakt worden, zoals een horlogebandje, een sleutelhanger of aan een laptop. Via de LiveWare Manager applicatie kun je in de Android Market naar applicaties zoeken die geschikt zijn voor de LiveView.

Vanaf het vierde kwartaal zal de Sony Ericsson LiveView verkrijgbaar zijn in de winkels voor een prijs van €79.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld