De intelligente Canon SX500 IS digitale camera

4,386 keer bekeken

Canon SX500

De Canon PowerShot SX500 IS is een leuke, kleine digitale camera van Canon. De belangrijkste kenmerken van deze camera zijn een 16 Megapixel beeldsensor en een topkwaliteit lens met 30x optische zoom. Deze camera is voorzien van een aantal intelligente beeldtechnologieën.

De camera verzekert je dat je voldoende details kunt vastleggen bij het filmen of fotograferen. Het LCD scherm van deze Canon SX500 IS is 7,5 cm groot. Je beschikt over een grote kijkhoek. Hiermee kun je gemakkelijk navigeren door het menu. Je kunt ook je videoclips en foto’s bekijken. Met de ‘Smart Auto’ optie vindt de camera je onderwerp met gemak. Je hoeft slechts een knop te drukken om mooie foto’s te maken. De camera heeft de gezichtdetectie mogelijkheid. Je kunt er onder meer mooie portretfoto’s mee maken. De camera kan tot 35 gezichten in één kader herkennen. Alle 35 gezichten blijven scherp en optimaal belicht.

Niet alleen automatisch schieten met de Canon SX500 IS

Met de Canon SX500 IS kun je de instellingen ook handmatig aanpassen. Je kiest dan eenvoudig voor de ‘Full Manual Control’ optie. Je stelt hiermee zelf je opties zoals diafragma en sluitertijd in. Er zijn zes ingebouwde ‘Creatieve Filters’ waarmee je een effect kunt toevoegen aan je foto’s en filmpjes. Voor een retro effect, kies je voor de ‘Toy Camera’ filter. Voor een uniek perspectief is de ‘Fish-Eye’ optie beschikbaar.

Canon SX500

Functionaliteiten Canon SX500

De Canon SX500 heeft veel functionaliteiten. Nu de belangrijkste op een rij:
• 16,0 Megapixel;
• Scherpe beelden onder alle omstandigheden;
• Vind je onderwerp eenvoudig met volledige zoom;
• 720p-movies met stereogeluid;
• Foto’s en video’s op je tv bekijken;
• Krachtige DIGIC-verwerking;
• Verschillende effecten voor meer creativiteit;
• Tot 60x zoomen met uitstekende kwaliteit;
• Instellingen van diafragma en sluitersnelheid veranderen;
• Optimaliseert foto’s met mensen als onderwerp;
• 30x ultrazoom met ultragroothoek;
• 7,5 cm (3,0 inch) LCD-scherm;
• Automatische modus met detectie van 32 scènes.

Canon SX500 IS vergeleken met Canon SX160 IS

De Canon SX500 IS en SX160 IS zijn rond dezelfde tijd gelanceerd. De SX160 IS heeft echter minder functionaliteiten. Die is geschikt voor gezinnen waarbij iedereen gebruik maakt van de digitale camera. Aan de andere kant is de SX500 IS ideaal voor mensen die compacte kracht zoeken in een kleine body. De SX160 IS heeft 16x optische zoom en een 28 mm groothoek, terwijl de SX500 IS beschikt over 30x ultrazoom en een 24 mm groothoekobjectief. Je maakt echter met beide modellen mooie foto’s en HD filmpjes.

Conclusie

De Canon SX500 IS is een goede keuze indien je op zoek bent naar een kleine camera met veel functionaliteiten. De camera kan ver inzoomen en maakt mooie foto’s en filmpjes. Het is geschikt voor beginnende fotografen, want het heeft een volledig automatische stand. Maar ook experts genieten van deze camera, want zij kunnen al hun instellingen aanpassen met de ‘Full Manual Control’ optie. De Canon SX500 IS in één woord: geweldig!

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld