5 top accessoires voor mobiele telefoons

5,452 keer bekeken

Wij mochten enkele producten van MobielBereikbaar.nl gebruiken voor een korte review. Deze handige accessoires zullen het gebruik van je toestel vergemakkelijken! In deze review behandelen we 5 top accessoires.

Duracell Mobile Charger


Allereerst de cosmetische kant van deze externe accu. Het is in één woord te beschrijven: simpel. De uitstraling is minimalistisch (zoals de dimensies en gewicht!), het glanzende zwarte materiaal is fraai en zal veel mensen aanspreken.

Los van dat gaat het natuurlijk om de functionaliteit. En dat zit wel snor met deze Duracell accu. De capaciteit van 1150mAh is als een tweede accu voor je toestel, die waarschijnlijk ook rond de 1000mAh zal zitten.

De laadtijd van de Mobile Charger is korter dan op de verpakking staat, in 2,5 uur was de accu volledig opgeladen. Net op tijd! Mijn telefoon stond al in het rood en had nodig behoefte aan een laadbeurt. Met de bijgeleverde laadkabel kon ik al snel weer op pad. Na wederom 2,5 uur stond de externe accu volkomen droog en stond mijn toestel weer mooi in het groen.

Een prima accessoire, zeker voor die prijs!

Muvit Anti-Glare Screenprotector


Zoals de Engelsen zeggen: It does exactly what it says on the tin. Het is een universele screenprotector die je zelf op maat dient te snijden.

Het snijden kan een vervelend werkje zijn, maar dan heb je wel een goed displayfolie op je toestel!

ACCY Autohouder Multi-Direction


ACCY is het huismerk van MobielBereikbaar.nl en vaak ook de goedkoopste keuze van de webshop. Toch doen deze producten niet onder voor de gerenommeerde merken. Neem bijvoorbeeld deze autohouder. Het is wellicht niet de mooiste houder, maar het is wel functioneel.

Je toestel kan worden gedraaid, opgeladen en bediend in deze houder.

Geen visuele topper, toch functioneler dan de meeste A-merken.

Griffin WaveStand


Het aparte ontwerp is oogstrelend en nodigt de mens uit om het snel te gebruiken! Deze bureauhouder heeft de klassieke zwart/grijs kleurencombinatie en zal zeker niet misstaan naast je computer.

Naast het ontwerp is er weinig te zeggen over de WaveStand, hij heeft geen ingebouwde connector en zal je toestel dus niet vanzelf gaan opladen.

De Griffin is gemaakt als tablet-stand, maar een groter toestel zoals de Galaxy Note past hier ook prima in.

ACCY 3,5mm Stylus


Zoals de autohouder van het merk ACCY, er valt dus ook niet veel over te zeggen. Het is een simpele en kleine stylus die werkt op capacitieve beeldschermen.

In het begin is de pen wat stroef, maar na enig gebruik kun je al snel naar gelieve schetsen en noteren!

Puik pennetje voor die prijs!

Bent je geïnteresseerd geraakt in één van bovenstaande producten? Neem dan een kijkje in de webwinkel van www.mobielbereikbaar.nl.

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 2 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld