De nieuwe Microsoft Surface tablet

3,621 keer bekeken

Microsoft Surface

Microsoft heeft onlangs de Surface Tablet gelanceerd. De Surface tablet is een verkleinde versie van de vorige tablet wat het reizen veel gemakkelijker voor je maakt. Daarnaast heeft de Surface tablet een USB 2.0-poort, maar het is niet te veel gevraagd om er een USB 3.0 poort van te maken. De schuine randen van de Surface tablet geven het apparaat een unieke uitstraling.

Sinds die tijd is er een hands-on preview van de Surface voor Windows 8 RT tablet gepubliceerd. Met de Microsoft Surface tablet heb je toegang tot een breed scala aan Windows apps- de Xbox inbegrepen. Het optisch gebonden scherm is speciaal ontworpen voor het gebruik van Surface’s, waar andere hardware specificaties zijn voorzien van een ingebouwde standaard die de Surface rechtop houdt. Dit maakt dat de Surface ook als een digitale fotolijst kan worden gebruikt.

De nieuwe Surface tablet deelt dezelfde ontwerpprincipes als de reguliere Surface tablet, maar heeft een verbeterd beeld dat zorgt voor een andere dimensie en werkt energie besparend. Daarnaast krijg je ook een dubbele Wi-Fi antenne. Met de digitale inkt kun je op een soepele manier een nota maken. Het schrijven en het verplaatsen van de pen leidt niet tot het bewegen van de pagina. Dat is een hele unieke uitvinding! Dankzij het dunne scherm, is de afstand tussen de pixel en de pen niet zo groot waardoor het gemakkelijker is om te achterhalen waar de ‘inkt’ precies naar toegaat.

De Microsoft Surface tablet onderscheidt zich van de rest

Wat maakt de Microsoft Surface tablet zo uniek? De nieuwe Microsoft Surface tablet heeft een volledig Multi-touch toetsenbord. De knoppen aan de linker- en rechterzijde van de touchpad maken het blindtypen voor jou mogelijk en niet te vergeten de ingebouwde camera’s!

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld