Sony Xperia go nu verkrijgba​ar

3,568 keer bekeken

De Sony Xperia go is vanaf nu verkrijgba​ar. Het waterdichte toestel is ontworpen om de uitdagingen des levens te weerstaan zonder enig compromis te sluiten op design, bereik of functionaliteit. De Xperia go bewijst dat waterdichte smartphones niet langer groot, lomp of grof hoeven zijn. Deze smartphone heeft een krasbestendig beeldscherm van mineraalglas en kan met de “wet finger tracking” technologie bediend worden met natte vingers.

Maak in nét iets meer dan een seconde met één druk op de knop vanuit stand-by scherpe foto’s met de 5MP fast capture camera. Deze supersnelle prestaties worden mogelijk gemaakt door de 1GHz dual-core processor.

De Xperia go heeft een International Protection -IP67- classificatie voor het hoogste niveau stof- en waterbestendigheid voor smartphones.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia go zal verkocht worden voor € 299 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld