Rode Xbox 360 Resident Evil 5 bundel

5,196 keer bekeken

Xbox 360 Resident Evil 5 bundel

Vorige maand werd er al iets bekend over een PlayStation 3 Resident Evil 5 bundel en nu zijn er ook gegevens bekend over een Resident Evil 5 bundel voor de Xbox 360. In de bundel zit een rode Xbox 360 Elite met een 120GB harde schijf, Resident Evil 5 en Super Street Fighter II Turbo HD Remix.

De limited edition bundel zal vanaf 13 maart in Europa verkrijgbaar zijn voor een prijs van €299.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

4 Reacties

 1. Nikootje
   schreef:
  28 Mei 2009, 13:42

  hey !!, ik heb de xbox360 elite limited edition met resident evil en streetfighter, ik moet eerlijk zeggen, buiten hij er oogstrelend uitziet, een must is , je krijgt er veel bij, je krijgt er gratis een code bij om streetfighter te downloaden (full game ) en resident evil in originele doos mee, de xbox zelf is bloedrood en vooral niet beschilderd of bestickerd met foto’s van resident evil 5 er op, idem op de mooie rode controller, ik ben er zeer content mee, en vergeet niet, je betaald mss 300 eurootjes, maar je krijgt er zonder meerpriis 2 topgames bij, met alle bijbehorende kabels, de premium kost 280 euro zonder spel, waarom zou je dan niet wat bijleggen en een elite kopen met al die accesoires bij, je doet zeker 100 euro in je zak, want ga maar is kopen wat je er allemaal bijkrijgt, groetjes ps gamertag is dilbeek, game on !!!!

 2. Nikootje
   schreef:
  28 Mei 2009, 13:44

  ps vergeten, je krijgt er gratis een code bij om op marketplace een content de downloaden twv 200 live punten !!!!

 3. Nikootje
   schreef:
  28 Mei 2009, 13:45

  alleez, op de resident evil 5 natuurlijk, en al die commentaar hebben op de rode elite zijn er jaloers op…..

 4. Nikootje
   schreef:
  28 Mei 2009, 13:47

  of zijn hardcore sony fanboys


Reageer

Audio & beeld