Dell Studio 15 laptop met HD scherm

3,281 keer bekeken

Dell Studio 15

De Studio 15 laptop van Dell krijgt een upgrade. De nieuwe versie is voorzien van een ATI Mobility Radeon HD 4570 grafische kaart en een nieuw 15,6-inch WLED 1366 x 768 scherm. Hiermee is het mogelijk om media in HD-kwaliteit op de laptop te bekijken.

Verder is de Studio 15 laptop uitgerust met een 2.4GHz P8600 Core 2 Duo processor, 3GB RAM, een 250GB SATA-harde schijf en draait het op Windows Vista. De laptop zal verkrijgbaar zijn in 7 verschillende kleuren vanaf een prijs van $1,044. Wanneer de nieuwe Studio 15 laptop in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld