Philips Cinema 21:9 HDTV vanaf juni verkrijgbaar

2,092 keer bekeken

Philips Cinema 21:9

Eerder dit jaar introduceerde Philips de Cinema 21:9, een lcd tv met een ultra breed scherm. In plaats van de 16:9 verhouding heeft deze televisie dezelfde 21:9 verhouding als in de bioscoop.

Nu heeft de elektronicafabrikant uit de lichtstad bekend gemaakt dat de 56-inch ultra-breedbeeld televisie vanaf juni verkrijgbaar zal zijn voor een prijs van 4.000 euro. Je kunt dus alvast beginnen met sparen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld