Nieuwe NDrive Touch GPS-modellen

2,030 keer bekeken

Ndrive Touch

NDrive heeft twee nieuwe navigatiesystemen voor de Europese markt aangekondigd, de NDrive Touch en de NDrive Touch XL. Beide modellen zouden volgens NDrive ruim 40% dunner en lichter zijn dan het huidige GPS aanbod.

De NDrive Touch is slechts 3,5 inch groot, de NDrive Touch XL 4,3 inch en beide verschijnen in een 1GB en 8GB versie. Naast de standaard GPS-functies hebben ze een lichtsensor en ‘gesture support’. Wat dit laatste inhoud is nog niet geheel duidelijk, evenals de releasedatum. Over de prijzen is al wel meer bekend, die zullen rond de 139 en 249 euro liggen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld