Thecus Technology kondigt N3200Pro aan

4,688 keer bekeken

Thecus Technology N3200PRO

Thecus Technology heeft de N3200 uitgerust met een aantal nieuwe features en brengt deze op de markt onder de naam N3200Pro. Het nieuwe NAS-ontwerp bevat nu een AMD Geode CPU en heeft een formaat van 160 x 170 x 215 mm.

De drie SATA drive bays, met een opslag tot 3TB biedt de optie van RAID 5. Met RAID 5 kunnen thuisgebruikers van de snelheid van een RAID 0 profiteren met de veiligheid van gehele data RAID 1, om er zeker van te zijn dat hun waardevolle herinneringen goed bewaard blijven. Thecus’ web-based managementsysteem komt ook weer terug in de N3200Pro, om gebruikers het product te kunnen laten configureren en managen met elke browser die verbonden is met het netwerk. Verder zit er ook een DLNA-geschikte Media Server bij om digitale bestanden te streamen naar DLNA-geschikte apparaten.

Wil je thuis een oogje in het zeil houden, dan kun je met de ‘Web Surveillance Server’ functie via een USB webcam foto’s met ingestelde tussenpozen maken. Over de prijs van dit apparaat is nog niets bekend.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 3 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld