Sharp Aquos Fulltouch 931SH slider

1,566 keer bekeken

Sharp Aquos 931SH

Sharp en het Japanse telecombedrijf Softbank hebben vandaag een mobieltje gepresenteerd met een wel zeer hoge resolutie. De Aquos Fulltouch 931SH heeft een 3,8 inch touchscreen met een resolutie van 1024 x 480 pixels. Daarmee komt het aardig in de buurt van een gemiddelde netbook.

Naast het indrukwekkende scherm biedt de telefoon een 5.2 megapixel camera, GPS, een internetbrowser, 1seg TV tuner, Bluetooth met A2DP, 3G en een microSD-slot.

Foto’s:

Sharp Aquos 931SHSharp Aquos 931SHSharp Aquos 931SH

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld