UAG Plasma iPhone Case Review

5,584 keer bekeken


Urban Armor, ook wel bekend als UAG, produceert stevige telefoonhoesjes met een urban uitstraling. De Plasma iPhone Case is daarop geen uitzondering. Het stoere uiterlijk van deze telefoonhoes wordt gecompenseerd door het feit dat het eigenlijk een vrij licht hoesje is. Maar ondanks het stevige en industriële uiterlijk, is het eigenlijk een eenvoudig hoesje zonder toeters en bellen dat doet wat het moet doen: je iPhone beschermen tegen beschadigingen en krassen.

Ultra beschermende telefoonhoesjes zijn vaak nogal lomp, maar hoewel de UAG Plasma iPhone Case je iPhone iets groter maakt, voegt het niet heel veel gewicht toe. Het bestaat aan de buiten uit hard plastic en de binnenkant is vervaardigd uit flexibel TPU materiaal. Hiermee wordt je iPhone beschermt tegen vallen, krassen, vuil, stoten en andere extreme omstandigheden.

UAG Plasma iPhone Case

Nauwkeurige uitsparingen en knopafdekkingen zorgen ervoor dat je telefoon volledig functioneel is in de hoes. Zo zijn de knoppen, aansluitingen, luidspreker en camera makkelijk te bedienen en zelfs draadloos opladen werkt nog steeds. De rand van de hoes valt goed om je scherm heen, met name bij de kwetsbare hoeken. De UAG Plasma voldoet aan militaire valtestnormen (MIL STD 810G 516.6), wat betekent dat het bescherming biedt tegen extreme stoten en schokken.

null Pluspunten
- Voelt stevig, maar is licht
- Beschermend
- Voldoet aan militaire normen voor valtests (MIL-STD 810 certificaat Amerikaanse leger)
- Goede grip
- Opvallend uiterlijk

null Minpunten
- Een hele specifieke stijl
- Aan de prijzige kant

UAG Plasma iPhone Case

Prijs en beschikbaarheid

De UAG Plasma iPhone Case is beschikbaar in verschillende doorschijnende kleuren (Ice Clear, Ash Clear, Marma Clear en Cobalt Clear) en in het zwart en oranje. De hoes op de foto’s in deze review is de ‘Ash Clear’ versie, waarbij je je iPhone aan de achterkant nog een beetje er doorheen ziet. De diverse uitvoeringen zijn verkrijgbaar vanaf €29,95 op hoesjesdirect.nl.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld