Wil jij graag opvallen? Fietswiel verlichting maakt dat mogelijk!

6,733 keer bekeken

Fietswielverlichting
Voor iedere fietser is het belangrijk goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Om ongelukken te voorkomen dien je goed zichtbaar te zijn voor de andere weggebruikers. Fietsverlichting is, zeker in de winter, een echte must. Toch kan het, naast veiligheid, ook nog een ander doel dienen: plezier! Fietsverlichting in de vorm van fietswiel verlichting een van de manieren die het plezier van fietsen kunnen vergroten. Fietswiel verlichting zijn lichtjes in het wiel.

Fietsverlichting regels

In Nederland geldt er een aantal regels met betrekking tot fietsverlichting. De Rijksoverheid heeft bepaald dat iedere fietser in het donker of bij slecht zicht een witte of gele voorlamp op zijn/haar fiets moet hebben en een rode achterlamp. Losse fietslampjes zijn geoorloofd, binnen bepaalde normen. Wanneer deze regels overtreden worden kunnen er boetes worden opgelegd.

Meer uit fietsverlichting halen

Wanneer je echter op zoek bent naar licht dat jouw fiets een unieke uitstraling heeft is fietswiel verlichting misschien echt iets voor jou. Fietswiel verlichting is makkelijk in het voor- of achterwiel te installeren en geeft echt een extra dimensie aan het fietsen. Er zijn diverse typen fietswiel verlichting verkrijgbaar.

Fietswiel verlichting van Tech66

Ook in het assortiment van Tech66 is fietswiel verlichting te vinden. Er zijn twee verschillende soorten lampen. De eerste lamp heeft 32 LED lampjes in 4 verschillende kleuren (rood, oranje, blauw en groen). Bij deze lamp kun je een van de 32 patronen kiezen. Deze lamp is ook waterproof en kan dus ook gewoon in de regen gebruikt worden. De andere lamp is voor degene die de eerste nog niet gek genoeg vindt. Met deze lamp heb je de keuze uit 40 verschillende patronen, 5 Engelse woorden en 4 zelf aan te passen berichten. Origineler dan dit kan bijna niet.

Waarschuwing

We willen er echter wel voor waarschuwen dat de fietswiel verlichting niet als vervanging dient van de reguliere fietsverlichting die in het donker verplicht is. Het is nog steeds verplicht om een witte voorlamp en rode achterlamp op je fiets te hebben in het donker. Gelukkig kun je ook voor deze lampjes terecht bij Tech66.

Fietsen was nog nooit zo leuk

Met fietswiel verlichting val je dubbel op: je fiets is verlicht waardoor mensen je goed kunnen zien, en met deze originele verlichting trek je ook nog eens de aandacht van iedereen!

Bron: Tech66

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld