Sony introducee​rt de Xperia Z2 Tablet

12,521 keer bekeken

Sony Xperia Z2 tablet

Sony Mobile heeft vandaag ’s werelds dunste en lichtste waterdichte tablet geïntroduceerd: de Xperia Z2 Tablet.

Beste kijkervaring

De Xperia Z2 Tablet is ‘s werelds eerste tablet met een Live Colour LED display. Dit biedt, in combinatie met de nieuwste Sony BRAVIA TV technologie expertise en het 10.1” Full HD TRILUMINOS Display for mobile, heldere, levensechte en natuurlijke kleuren en de meest gedetailleerde afbeeldingen in elke lichtomstandigheid. Daarnaast analyseert de unieke, intelligente Sony X-Reality for mobile engine iedere afbeelding optimaal op kleur, scherpte en contrast, waarbij superresolutie de ontbrekende pixels reproduceert voor een ultieme kijkervaring.

Beste geluidservaring ooit

De Xperia Z2 Tablet biedt de meest heldere geluidskwaliteit met de Front Surround audiotechnologie van Sony. Hierdoor geniet je volop van een dynamisch geluid. Dankzij ‘s werelds eerste digitale noise cancelling technologie kun je ongestoord genieten terwijl je onderweg bent, zelfs als je in een luidruchtige trein of in het vliegtuig zit. Het omgevingsgeluid wordt tot 98% onderdrukt door het gebruik van de MDR-NC31EM Noise Cancelling headset.

‘s Werelds dunste en lichtste waterdichte tablet

Met de Xperia Z2 Tablet heeft Sony een tablet ontwikkeld die zowel prachtig, dun als zeer draagbaar en hanteerbaar is. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is elk klein detail zorgvuldig vormgegeven om ‘s werelds dunste (slechts 6,4 mm) en lichtste (slechts 426 gram voor het WiFi model en 439 gram voor het LTE / 4G model) waterdichte tablet te creëren. Hierdoor is deze tablet uiterst handzaam en ligt zeer comfortabel in de hand, zelfs je hem slechts met één hand gebruikt. Het Sony OmniBalance design zorgt voor een elegante vorm die zeer dun en vertrouwd robuust voelt. En zoals je mag verwachten van Sony, is de Z2 geheel waterdicht en houdt dan ook rekening met elke uitdagende dag in jouw leven.

Beste tablet entertainment ooit

Met de “What’s New” app kun je nieuwe en aanbevolen films, muziek, games en apps op de Xperia Z2 Tablet ontdekken – allemaal beschikbaar vanuit een informatieve en interactieve widget op het startscherm.

Over de prijs en beschikbaarheid zijn nog geen details bekend.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld