Zelf je telefoonhoesje ontwerpen met eigen foto

7,151 keer bekeken

Samsung Galaxy telefoonhoesje

Tegenwoordig maak je heel gemakkelijk foto’s met je smartphone van bijzondere momenten. Foto’s zijn leuk om te bewaren, maar nog leuker om vast te leggen. Eenmaal gemaakt bewaren we ze vaak digitaal terwijl je een foto juist op verschillende manieren vast kunt laten leggen. Een telefoonhoesje is een ideale gadget om je mooiste foto of je naam op te laten drukken.

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Je wilt dan ook zuinig op je smartphone zijn en zo goed mogelijk beschermen tegen krassen. Dit kun je voorkomen met een telefoonhoesje eromheen. Telefoonhoesjes zijn er in verschillende kleuren en voor diverse types telefoons zoals de Samsung Galaxy S3, maar ook de iPod, Blackberry en de iPhone.

Een smartphone is een persoonlijk apparaat en functioneert vaak naast telefoon ook als navigatie, camera en agenda. Je gebruikt je telefoon meerdere keren per dag, dan wil je wel dat hij er zo mooi mogelijk uitziet. Met een persoonlijk telefoonhoesje geef je jouw smartphone een unieke uitstraling.

Een zelf ontworpen telefoonhoesje is een leuke manier om jouw creativiteit met de rest van de wereld te delen. Je hebt altijd wel een leuke foto die je op het telefoonhoesje wilt hebben. Maar ook als je een bedrijf hebt is een telefoonhoesje met je logo erop een originele manier om promotie te maken. Vind je het leuker om alleen je naam of een spreuk op het hoesje te zetten, ook dat is mogelijk! Met een trendy design maak je jouw ontwerp nog leuker.

YourSurprise heeft verschillende soorten telefoonhoesjes:

Een rondom bedrukt hoesje is gemaakt van sterk gepolijst kunststof, is krasvast en heeft een hoogglans fotofinish. De hoesjes worden ook aan de zijkanten bedrukt en door de unieke ’slim fit’ past het hoesje prima rondom je telefoon en ziet er nog gewoon strak uit.

iPhone telefoonhoesje

Voor extra bescherming aan je telefoon en camera kun je een tough case nemen. Dit hoesje heeft een buitenkant van sterk gepolijst kunststof en aan de binnenkant een rubberen inleg. Je kunt jouw smartphone gewoon blijven gebruiken want voor alle knoppen en de camera zitten er handige uitsparingen in het hoesje.

Met de bumper case zijn de randen van je smartphone extra beschermt door een rubberen siliconen opstaande rand. De rubberen rand zorgt ervoor dat je smartphone de oppervlakte niet raakt wanneer je hem weglegt.
Of kies voor een leren hoesje waarmee je ook de voorkant van de telefoon beschermt. Daarnaast zorgen de kunststof houder en de magneetsluiting ervoor dat je smartphone er niet zomaar uit valt.

Naast het ruime assortiment telefoonhoesjes zijn er ook voor een groot aantal tablets de mooiste hoesjes. Zo heeft YourSurprise verschillende hoezen voor de Apple iPad, de Google Nexus en de Samsung Galaxy Note 10.1.

Samsung Galaxy lerenhoesje

Een telefoonhoesje is leuk om voor jezelf te maken, maar ook als cadeau! De telefoonhoesjes zijn te ontwerpen en bestellen vanaf €11,95 via de online cadeauwinkel YourSurprise.

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld