Sony introduceert de Xperia Z1 Compact

5,396 keer bekeken

Sony Xperia Z1 Compact

Vandaag heeft Sony een nieuwe premium smartphone aangekondigd: de Xperia Z1 Compact. Deze smartphone biedt het beste van de Xperia Z1, in een stijlvol nieuw handzaam formaat.

Het compacte waterdichte en stofbestendigtoestel is voorzien van een 20,7 megapixel camera die is gekoppeld aan de 1/2.3-type CMOS image sensor Exmor RS for mobile, de awardwinnende Sony G Lens en BIONZ for mobile, een beeldverwerkingsengine die een zeer hoge fotokwaliteit levert. Verder beschikt het over een geweldig 4.3” TRILUMINOS HD Display for mobile met X-Reality for mobile en over een Transfer Mobile app, waarmee je snel en gemakkelijk alle content en apps over kan zetten van een bestaande smartphone, ongeacht welk besturingssysteem, wireless of via de inbegrepen Xperia Transfer kabel.

Prijs en beschikbaarheid

De Xperia Z1 Compact is vanaf half februari verkrijgbaar in de vier kleuren wit, zwart, pink en lime en is per 13 januari online te bestellen bij T-Mobile als pre-order met gratis de Sony MDR-10RC headset. De adviesverkoopprijs is € 549.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld