Sony introduceert waterdichte Xperia Z1

1,799 keer bekeken

Sony Xperia Z1

Sony heeft vandaag de Xperia Z1 aangekondigd, een waterdichte smartphone met een unieke camera-ervaring. De 5” Xperia Z1 is de nieuwste toevoeging aan de Z-serie.

De 20.7 megapixel camera met 1/2.3” beeldsensor, moet zorgen voor de mooiste foto’s en video’s in compactcamera kwaliteit. Verder is de Xperia Z1 uitgerust met een Sony G Lens, met een 27mm brede hoek en een heldere F2.0 diafragmaopening, een 5” Full HD TRILUMINOS display, de nieuwste Quad-core 2.2 Ghz processor (Qualcomm Snapdragon 800), een 3000mAh batterij en is het toestel klaar voor het 4G-netwerk.

Met de innovatieve camera applicaties zoals Social Live kun je live video streamen naar al je Facebook vrienden. Heb je een vraag, fotografeer het object, zoals een monument, boek of fles wijn en de Info-eye app geeft je direct alle relevante informatie die je nodig hebt. En met de Timeshift burst functie leg je telkens het perfecte beeld vast, aangezien je met een druk op de knop met de Xperia Z1 61 beelden per 2 seconden maakt.

De Xperia Z1 wordt eind september 2013 wereldwijd gelanceerd.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld