Netflix vanaf nu beschikbaar in Nederland

3,914 keer bekeken

Netflix

Vanaf nu is Netflix ook beschikbaar in Nederland. Voor €7,99 per maand kunnen gebruikers onbeperkt online naar films en series kijken en de eerste maand is gratis.

De streamingdienst van Netflix werd in 2007 gelanceerd in de Verenigde Staten en in juni werd bekend dat deze dienst naar Nederland zou komen. Vorig jaar was Netflix al beschikbaar in Ierland, Groot-BrittanniĆ«, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Vanaf vandaag is Netflix dus ook in Nederland beschikbaar via de website en via apps op Smart Tv’s, blu-rayspelers, gameconsoles, smartphones en tablets.

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je Netflix een maand lang gratis gebruiken. Daarna loopt betaling via creditcard, iDeal of automatische afschrijving.

Netflix biedt diverse Hollywood-films en tv-shows, Netflix Originals en lokale selecties als De Heineken Ontvoering, Alles is liefde, Spiksplinter en Kikkerdril. Enkele eigen series van Netflix die de moeite waard zijn zijn House of Cards en Orange is the New Black. Helaas ontbreken er wel veel films die de afgelopen twee jaar zijn verschenen.

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld