Topgadgets voor de iPad

5,590 keer bekeken

Er worden steeds meer accessoires ontwikkeld die je helpen om het beste uit je iPad te halen. In dit artikel lichten we een paar toppers er uit.

Netatmo Urban Weather Station

Netatmo Urban Weather Station

Dit apparaat meet de lucht bij jouw thuis en geeft via de iPad een waarschuwing als er teveel CO2 wordt gemeten. Dan weet je dat het hoog tijd wordt om de ramen tegen elkaar open te zetten. Bij buitengebruik meet hij de luchtkwaliteit zodat je weet of het op dat moment en op die plek wel of niet verstandig is om te gaan tennissen, joggen of met de kinderen te spelen. Voor dit soort accessoires kun je codes opzoeken bij Couponcode.nu.

Philips Hue Wireless Bridge

Philips Hue Wireless Bridge

Bedien de verlichting in je huis met de iPad, ook als je niet thuis bent. Iedere Hue lamp lvert 600 lumen en produceert verschillende wittonen en kleuren. Dus voor iedere sfeer kun je de bijpassende verlichting toveren. Ook kun je voor lichttherapie de verlichting kiezen die je helpt te ontspannen of juist te concentreren.

iZON

iZON

Wil je een oogje in het zeil houden als je zelf niet thuis bent? Met dit draadloze camerasysteem krijg je een live beeldsignaal van alle plaatsen in jouw woning. De camera is uitgevoerd met geluids- en bewegingsdetectie.

Parrot AR Drone 2.0

Parrot AR Drone 2.0

Functie van dit apparaat: nul. Funfactor: onbetaalbaar. Zelfs als je de Parrot AR Drone aanschaft door korting bij bol of andere winkels, dan moet je nog steeds diep in de buidel tasten. Het besturingssysteem, AR. FreeFlight 2.0 voor op je iPad is wel gratis en hiermee kan je deze drone niet alleen feilloos navigeren: er zit ook een automatische piloot op. Met de ingebouwde HD cameras, één naar voren en een andere naar onderen gericht, worden scherpe beelden van de omgeving gemaakt en live naar de iPad gestreamd. Via deze camkera kun je ook allerlei augmented reality games spelen. Je hebt de keuze uit singleplayer- en multiplayergames. Daarbij kun je vijanden en andere drones neerschieten. Gewoon kopen, bij BOL.com bijvoorbeeld.

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    9 April 2015, 14:51

    Ik vlieg sindskort ook met de AR Drone. Deze drone ligt heerlijk stabiel in de lucht en maakt prima foto’s/video’s. Wordt tijd voor een upgrade!!


Reageer

Audio & beeld