Win-actie Kaspersky Lab

3,635 keer bekeken

Win-actie Kaspersky Lab

Veel mensen bewaren hun belangrijke fysieke documenten zoals, geld en familie-aandenkens thuis in brandwerende kluizen. Maar hoe zit het met de informatie die op hun pc’s staat opgeslagen? PC-gebruikers verzamelen door de jaren heen grote hoeveelheden waardevolle digitale bezittingen, zoals foto’s, muziek en juridische of financiële documenten. Het is raadzaam om je digitale identiteit en bezittingen nu minstens zo goed te beschermen tijdens het online surfen, en voor je eigen gemoedsrust overal back-ups van te bewaren. Kaspersky Lab’s nieuwe antivirus programma Kaspersky PURE 3.0 Total Security fungeert als een kluis en als persoonlijke beveiliger voor alle waardevolle zaken die zijn opgeslagen en worden uitgewisseld op de pc’s van gebruikers.

Volgens een recent onderzoek door 0+K Research uitgevoerd in opdracht van Kaspersky Lab, winkelt 77% van de computergebruikers regelmatig online. Dagelijks vinden er dus een groot aantal transacties plaats en liggen creditcardnummers voor cybercriminelen voor het grijpen. Volgens de gemiddelde aantallen die door het Kaspersky Security Network zijn verstrekt over 2012, misleidt 70% van de phishing e-mails slachtoffers tot een bezoek aan kwaadaardige, slim in elkaar gezette websites met als enige doel het stelen van bankgegevens. Volgens dezelfde bron worden bovendien dagelijks ruim 5.000 websites aangetast, waaronder populaire bank- en winkelwebsites. Kaspersky PURE 3.0 Total Security is uitgerust met unieke en efficiënte technologieën om gebruikers te beschermen tegen alle soorten cyberaanvallen.

Total Security biedt ultieme pc-bescherming

Kaspersky PURE biedt gebruikers maximale beveiliging van hun online activiteiten en digitale activa op alle pc’s binnen het eigen thuisnetwerk, inclusief veilig online bankieren, wachtwoordbeheer en online back-up’s. De nieuwe versie heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface met snelle toegang tot de belangrijkste functies en beheermogelijkheden via het hoofdscherm.

Win Kaspersky Lab Pure 3.0 Total Security

Wil jij kans maken op Kaspersky Pure 3.0 Total Security? Het enige wat jij hoeft te doen is Gadgetfacts.nl te liken op Facebook en dit bericht te delen:

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld