Handige gadgets voor op vakantie

6,538 keer bekeken

De lente wil nog niet echt op gang komen en daarom kijken veel mensen uit naar de zomer. De meesten hebben al een vakantie geboekt en dit jaar zijn Frankrijk, Spanje en Italië weer de meest populaire vakantielanden. Ook op de camping in Frankrijk kunnen we niet zonder gadgets. Een aantal gadgets maken de vakantie net even iets gemakkelijker.

Oplader op zonne-energie

Solar Charger Zonne-oplader

Een van de grootste minpunten op een camping is, dat er niet altijd stroom in de buurt is. Toch wil je even kunnen kijken wat voor weer het die dag wordt en wat er in de buurt te doen is. Met de Solar Charger Zonne-oplader, kun je overal waar de zon schijnt, je apparaten opladen. Deze handige gadget is lekker klein en kan aangesloten worden op verschillende tools, zoals camera’s, telefoons en mp3 spelers.

Waterbestendige iPad

Waterdichte iPad Case

iPads zijn geen waterbestendige gadgets, maar er zijn wel verschillende waterdichte iPad cases te krijgen. Deze hoezen sluiten de iPad af van water en vuil en je kunt er gewoon op werken. Met zo’n hoes kan de iPad ook mee naar het strand of het zwembad.

Denkbeeldig toetsenbord

Magic Cube Laser Keyboard

De laptop blijft meestal thuis, maar de iPad pakken veel mensen wel in wanneer ze op vakantie gaan naar Frankrijk. Meestal sturen we nu een foto of een filmpje in plaats van een ansichtkaart. Of we posten onze vakantie avonturen gewoon op Facebook. Het blijft toch wat lastig dat de iPad geen toetsenbord heeft en daarom is er de Magic Cube Laser Keyboard. Een klein kubusje projecteert een toetsenbord waar je echt op kunt typen! Lekker compact en super praktisch.

Mini GPS

Mini GPS

Hij is net zo groot als je autosleutels en hij maakt geen gebruik van een internetverbinding. Deze handige Mini GPS wijst je altijd de weg naar je hotel, je auto of de camping. Waar je ook bent.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld