Sony lanceert James Bond Xperia T smartphone

4,379 keer bekeken

Sony Xperia T

Sony heeft tijdens de IFA in Berlijn de Xperia T onthuld. Het toestel zal volgens Sony CEO Kaz Hirai een opvallende rol spelen in de nieuwe James Bond film ‘Skyfall’. De Xperia T is onderdeel van de nieuwste reeks smartphones van Sony en fungeert in de film als officiële ‘Bond-telefoon’. De stijlvolle nieuwe smartphone komt dan ook een aantal keren, samen met de hoofdrolspeler, prominent in beeld tijdens de 23e Bond-film.

Bond telefoon

Tijdens de IFA werd de nieuwste serie Xperia smartphones gepresenteerd. De Xperia T, het vlaggenschip van de nieuwe serie, is met zijn uitgebreide features en functies een volwaardig Bond-gadget. Voor alle Bond-fans lanceert Sony bovendien een speciaal Xperia T James Bond Pack. Naast een bijzondere verpakking biedt het Bond Pack veel exclusieve content, zoals Skyfall thema’s, video’s, officiële James Bond ringtones, videoblogs, foto’s, muziek en wallpapers.

Het is niet voor het eerst dat James Bond met een Sony in zee gaat. In 2002 maakte de telefoonproducent, toen nog onder de naam Sony Ericsson, zijn debuut met twee telefoons in ‘Die Another Day’ met Pierce Brosnan in de hoofdrol. Ook in de 007 films ‘Casino Royale’ en ‘Quantum of Solace’ waren Sony Ericsson telefoons te zien.

Prijs en beschikbaarheid

De Xperia T James Bond pack is vanaf 1 oktober exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile verkooppunten voor € 29,95 i.c.m. een 2 jarig Smartplus 300 + Onbeperkt Internet Bundel. Maar nu al beschikbaar in de voorverkoop.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld