Sony Ericsson onthult de Xperia arc S

4,480 keer bekeken

Sony Ericsson Xperia arc S

Sony Ericsson onthulde onlangs de Xperia arc S tijdens Sony’s persconferentie in samenwerking met de IFA in Berlijn. De nieuwste toevoeging aan de Xperia familie bouwt voort op het slanke design van de Xperia arc en bevat een processor die is geupgrade tot 1.4Ghz. Verder is de Xperia arc S voorzien van Sony 3D sweep panoramatechnologie en biedt het toegang tot de diensten van het Sony Entertainment Network services – “Music Unlimited” en “Video Unlimited”.

Middels de HDMI aansluiting kunnen de vastgelegde 3D sweep panorama afbeeldingen worden bekeken op een 3D televisie. De Xperia arc S bevat tevens een visueel kristalhelder 4.2″ Reality Display met Mobile BRAVIA Engine, een 8.1mp camera met HD video opname en Sony’s Exmor R for mobile image sensor, waarmee stilstaande beelden en video’s in donkere omgevingen kunnen worden vastgelegd. De Experia arc S heeft de nieuwste Android Gingerbread 2.3 als platform en is wereldwijd vanaf Q4 2011 op geselecteerde markten verkrijgbaar.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld