ViewSonic lanceert ultraplatte 10-inch tablet

3,729 keer bekeken

ViewSonic ViewPad 10e

ViewSonic heeft vandaag de ViewPad 10e aangekondigd, een krachtige, platte 9,7 inch tablet met een beeldverhouding van 4:3. De tablet combineert een uitstekende schermweergave met Android-technologie en is slechts 9,1 mm dun en weegt 620 gram.

De ViewPad 10e draait op de meer dan toereikende Cortex A8-processor van 1 GHz en heeft uiterst snel DDR3-geheugen, dat wordt gecombineerd met 4 GB ingebouwd geheugen en via de MicroSD-sleuf kan worden uitgebreid met nog eens 32 GB.

Bijna verborgen in dit slanke apparaat bevindt zich een reeks connectiviteitsopties die het mogelijk maakt dat je met de ViewPad 10e altijd verbonden blijft, waar je ook gaat. Wireless b/g/n en Bluetooth 3.0 staan indien nodig garant voor een snelle gegevensoverdracht. De mini-HDMI-aansluiting biedt een beelduitvoer met een resolutie van maximaal 720p, en maakt de ViewPad 10e daarmee tot een krachtige, draagbare mediaspeler.

De ViewPad 10e heeft niet alleen indrukwekkende hardwarespecificaties. Amazon Kindle is vooraf geïnstalleerd en biedt direct toegang tot meer dan 700.000 boeken, tijdschriften en bladen, die alle vlekkeloos worden weergegeven, mede dankzij de extra grote kijkhoek van een IPS-scherm. Daarnaast bevat ViewSonic een marktplaatstoepassing die toegang biedt tot duizenden aanvullende toepassingen en games.

De ViewPad 10e is ten slotte voorzien van ViewScene 3D, een aanpasbare 3D-gebruikersinterface, waarmee optimaal wordt geprofiteerd van de IPS-schermtechnologie. Met zestien aanpasbare schermen, intelligente interactieve groepering, 3D-widgets en ondersteuning van meerdere tijdzones tilt ViewScene 3D de ViewPad 10e naar een hoger niveau.

Prijs en verkrijgbaarheid

De ViewSonic ViewPad 10e is verkrijgbaar vanaf begin november, de prijs is nog niet bekend.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld