Dell’s nieuwe Inspiron 13z en 14z laptops

5,128 keer bekeken

Dell Inspiron 13z en 14z

Dell heeft onlangs twee nieuwe Laptops onthuld, de Inspiron 13z en Inspiron 14z. De twee nieuwe laptops combineren zinderende prestaties, geavanceerde functies en een chique design in een slanke laptop die gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Dankzij de combinatie van de 2e generatie Intel Core i3 en Core i5 processor opties, het HD (720p) beelscherm, en een uitstekende levensduur van de batterij, zijn de Z-serie laptops prima geschikt voor welke toepassing dan ook. Zo zijn de laptops ideaal de voor het schrijven van schoolverslagen, mobiel entertainment of om in contact te blijven met je vrienden.

Zowel de 13z als de 14z is voorzien van schitterende high-definition schermen en de ingebouwde SRS Premium Sound HD. De laptops kunnen zonder moeite draadloos HD-films streamen dankzij Intel ’s Wireless Display technologie of door de laptop met HDMI kabels te verbinden met een grote HD tv.

De Inspiron 13z wordt geleverd met een helder, 13,3-inch breedbeeld-HD (1366-768dpi) beeldscherm. Andere optionele functies zijn onder meer tot 8 GB aan geheugen, een keuze uit een 320 GB of 500 GB harde schijf of 128 GB solid state opslag. De Inspiron 14z is uitgerust met een 14-inch breedbeeld-HD (1366-768dpi) beeldscherm, en optionele functies, waaronder maximaal 8 GB geheugen, de keuze van een 500 GB, 640 GB of 750 GB harde schijf, samen met een DVD ingang voor het afspelen en opnemen van DVD’s/CD’s.

Dell Inspiron laptops komen ook met de Dell Stage gebruikersinterface, die beschikt over een-klik toegang tot je favoriete content zoals muziek, foto’s en video, en SyncUP aangedreven door Nero kan de inhoud en persoonlijke gegevens synchroniseren met andere Stage-enabled Dell-pc’s en mobiele apparaten binnen je Wi-Fi-netwerk.

Beschikbaarheid en prijzen

De Inspiron 14z is beschikbaar vanaf 599,99 dollar via www.dell.com en in geselecteerde regio’s wereldwijd. De Inspiron 13z is gelanceerd in bepaalde landen in AziĆ«.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld