FIFA 12 komt op Xperia PLAY

4,352 keer bekeken

Sony Ericsson heeft vandaag aangekondigd dat het een exclusieve overeenkomst voor bepaalde tijd aan gaat met EA Mobile (een divisie van Electronic Arts Inc.) voor lancering van de langverwachte EA SPORTS FIFA 12 draaiend op Android. De game zal speciaal geoptimaliseerd zijn voor ’s werelds eerste PlayStation gecertificeerde smartphone, de Xperia PLAY. De Nr. 1 sporttitel van de wereld zal vanaf december wereldwijd verkrijgbaar zijn voor dit toestel.

Met een verbeterde en diepgaandere gameplay, authentiek commentaar en bijgewerkte teams van ’s werelds beste liga’s en alle nieuwe replaysystemen, is FIFA 12 voor Xperia PLAY de ultieme voetbalervaring voor Android. De toegewijde grafische verwerkingseenheid, geoptimatiseerde bandbreedte van het geheugen en de 60 fps van de Xperia PLAY verbeteren de gameplay ervaring van het voetbal. De audio is ook verbeterd met commentaar en kreten vanuit het publiek.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld