Sony Ericsson onthult nieuwe Xperia mini’s

10,413 keer bekeken

Sony Ericsson Xperia mini pro

Sony Ericsson heeft haar volgende generatie Xperia mini’s onthuld, de Xperia mini en Xperia mini pro zijn de nieuwste toevoegingen aan haar Xperia familie. Deze smartphones, die voortbouwen op het succes van de originele mini serie, zitten boordevol functies, worden gedreven door een 1GHz Qualcomm Snapdragon processor en draaien op het nieuwste platform van Google Android – Gingerbread 2.3. De Xperia mini en Xperia mini pro integrerende de uitstekende beeld- en displaytechnologie van Sony, waaronder Reality Display met Mobile BRAVIA Engine en HD video-opname (720p).

De producten bieden een complete multimedia entertainment ervaring. De Xperia mini en Xperia mini pro bieden toegang tot meer dan 150.000 apps in de Android Market en bevatten een 3 inch krasbestendig, multi-touch beeldscherm. Met de verbeterde gebruikersinterface kunnen tot 16 apps in de vier hoeken op het hoofdscherm worden weergegeven. Facebook inside Xperia, een nieuwe functie, biedt een unieke integratie van social media.

De Xperia mini pro brengt het uitschuifbare Smart Keyboard, die voor het eerst geïntroduceerd werd bij de Xperia pro, naar deze compacte smartphone. De subtiele ‘Typen & Zenden’ functionaliteit neemt de noodzaak weg om voor elk te type bericht een speciale app te openen. Daarnaast zal het Smart Keyboard automatisch de voorspellende tekstinvoer starten, zodra de gebruiker het toetsenbord openschuift. Op de Xperia mini pro zijn Office Suite en McAfee antivirus software al voorgeïnstalleerd, waardoor de consument documenten en e-mails onderweg direct en veilig kan beheren.

Facebook inside Xperia

Facebook inside Xperia

Sony Ericsson heeft ook een nieuwe integratie onthuld, namelijk Facebook inside Xperia, wat in de nieuwe Xperia mini en mini pro zal worden opgenomen en binnenkort beschikbaar zal zijn voor de gehele in 2011 geïntroduceerde Xperia serie. Facebook inside Xperia integreert sociale relaties binnen diverse functies van het toestel, door Facebook direct toegankelijk te maken vanuit de meest gebruikte delen binnen de telefoon, zoals de fotogalerij, de muziekspeler, het telefoonboek en de kalender. Naarmate de smartphone een steeds meer centrale rol krijgt in de communicatie, zorgt Sony Ericsson ervoor dat iedereen gemakkelijker dan ooit een ‘like’ kan plaatsen bij bijvoorbeeld foto’s en muziek, gebeurtenissen kan delen en opmerkingen kan plaatsen met Facebook inside Xperia.

Sony Ericsson Xperia mini

Sony Ericsson Xperia mini – Belangrijkste functies

  • ’s Werelds kleinste Android smartphone HD video-opname
  • Reality Display met Mobile BRAVIA® Engine
  • Plaats tot 16 apps in de vier hoeken van je hoofdscherm
  • Meer dan 150,000 apps in de Android Market
  • Facebook inside. Je vrienden dichterbij dan ooit

Sony Ericsson Xperia mini pro – Belangrijkste functies

  • Ergonomisch toetsenbord en slimme functies voor snelle messaging
  • HD video en Reality Display met Mobile BRAVIA Engine
  • Sync je e-mail en bekijk Office documenten veilig als je onderweg bent
  • Plaats tot 16 apps in de vier hoeken van je hoofdscherm
  • Facebook inside. Je vrienden dichterbij dan ooit

Sony Ericsson Xperia mini pro met een adviesverkoopprijs van 269 euro en Xperia mini met HD met een adviesverkoopprijs van 239 euro zullen vanaf het derde kwartaal wereldwijd verkrijgbaar zijn in geselecteerde markten.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld