AOC presenteert beeldschermen met led-achtergrondverlichting

4,225 keer bekeken

AOC e2250Swh

AOC heeft een aantal nieuwe flatscreens gepresenteerd, variërend van 18,5 inch (47 cm) tot 23,6 inch (59,8 cm). De slanke breedbeeldmodellen hebben een zwart design en zijn voorzien van innovatieve led-achtergrondverlichting, met een zeer goede beeldkwaliteit.

Krachtige allrounders

De monitors uit de nieuwe 50ID-serie van AOC kenmerken zich door de allernieuwste beeldschermtechnologie, topprestaties en een klassiek ontwerp. Dankzij de hoge waarden voor contrast en helderheid van respectievelijk 20.000.000:1 en 250 cd/m² plus een snelle responstijd van slechts vijf milliseconden worden de beelden zelfs bij snelle actiescènes vloeiend en haarscherp weergegeven op de monitors.

De 50ID-modellen zijn leverbaar met analoge en digitale ingangen. De grotere versies bieden een Full HD-resolutie. Sommige modellen zijn voorzien van luidsprekers.

Instellingen kunnen gemakkelijk worden aangepast via het gebruiksvriendelijke schermmenu. Met de meegeleverde i-menu-software kunnen de instellingen met de muis worden gewijzigd.

Software Screen+, software waarmee het scherm kan worden opgesplitst in meerdere vensters, is inbegrepen. Voor gebruikers die voortdurend heen en weer schakelen tussen een aantal toepassingen, is dit merkbaar fijner.

Slank en klassiek ontwerp

Op het platste punt zijn deze monitors, met een onregelmatig streepjespatroon op de achterzijde en de voet, slechts 1,6 cm diep. En met hun tijdloze uitstraling passen ze moeiteloos in vrijwel elke omgeving.

Nadruk op het milieu: innovatieve led-technologie

Dankzij de energiebesparende led-achtergrondverlichtingstechnologie (deze modellen gebruiken minder dan 30 watt) wordt voldaan aan de huidige milieunormen, zoals ENERGY STAR, TCO en EPEAT. Bovendien worden alle monitors geheel kwikvrij geproduceerd. Daarnaast kunnen gebruikers zelf meer energiebesparende opties selecteren en zo bijdragen aan een nog lager totaalverbruik.

De 50ID-modellen zijn verkrijgbaar in juni 2011. De verkoopprijs is nog niet vastgesteld.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld