Eerste beelden iPhone 5 met iOS 5?

9,478 keer bekeken

iPhone 5

Er gaan al tal van geruchten over de iPhone 5, en nu zijn er de eerste beelden van de vermeende nieuwe iPhone met iOS 5. In de video is een witte iPhone te zien, die qua uiterlijk veel op de iPhone 4 lijkt. Of het om de nieuwe iPhone 5 gaat, is niet helemaal duidelijk, maar wel is duidelijk een andere iOS te zien.

De iPhone 5 zou onder andere over een 8 megapixel camera en aan A5-chip gaan beschikken. Waarschijnlijk komt de nieuwe iPhone in het najaar op de markt.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    16 Juli 2011, 15:34

    dudes, dit is gewoon de witte iphone 4 met jailbreak erop. dat ziet toch iedereen ;-)


Reageer

Audio & beeld