Lenovo’s ultra dunne ThinkCentre 91z

2,383 keer bekeken

Lenovo ThinkCentre 91z

Lenovo heeft een ultra dunne all-in-one computer aangekondigd, de ThinkCentre 91z. Het apparaat is slechts 2,5-inch dik en heeft een 21,5-inch widescreen HD Infinity LED display (1920 x 1200) die met gemak HD video’s afspeeld.

De ThinkCentre 91z is verder uitgerust met ingebouwde speakers, een 2 megapixel webcam, zes USB poorten, Windows 7 en een 6-in-1 card reader. Binnen in de all-in-one pc vind je een Intel Core i7 quad-core processor, AMD Radeon HD6650A 1GB graphics, 8GB of DDR3 geheugen en een 1TB 7,200 RPM SATA HDD of een 80GB mSATA SSD.

De Lenovo ThinkCentre 91z moet vanaf juni verkrijgbaar zijn voor een prijs vanaf $699.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld