Logitech onthult nieuwe HD webcams

2,549 keer bekeken

Logitech HD Pro Webcam C910

Logitech heeft vandaag een aantal nieuwe HD webcams onthuld, samen met het onlangs geïntroduceerde Logitech Vid HD, een eenvoudig en volledig gratis programma om HD videogesprekken te voeren. De nieuwe webcams en de nieuwe software maken videogesprekken in 720p HD kwaliteit mogelijk. Daarnaast kunnen de webcams ook videobeelden opslaan in full HD 1080p kwaliteit.

Met slechts één muisklik is het mogelijk om foto’s en HD videobeelden te uploaden naar Facebook en YouTube. De HD Pro Webcam C910, het vlaggenschip onder de webcams, maakt het opnemen en delen van kwalitatief hoogwaardige HD video mogelijk.

De Logitech HD Pro Webcam C910 is in augustus verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van €99,99. De Logitech HD Webcam C510 (winkeladviesprijs: €49,99) is eveneens in augustus verkrijgbaar. De Logitech HD Webcam C310 (winkeladviesprijs: €39,99) en de Logitech HD Webcam C270 (winkeladviesprijs: €29,99) zijn verkrijgbaar in juli.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld